top of page

Tarief en betaling

De beste motivatie om alles uit je therapie te halen is deze zelf te betalen.


Een sessie duurt 50 minuten en kost € 125,=


Een intake duurt iets langer en kost  € 150,=


Meestal beginnen we met 2 tot 4 keer per maand en daarna stappen over naar 2 of soms 1 keer per maand. 

Mocht er meer tijd nodig zijn is een sessie van 75 minuten mogelijk. De extra tijd wordt in verhouding in rekening gebracht.


Aan het begin van de eerstvolgende kalendermaand betaal je het totaal bedrag in een keer nadat er een factuur over de verlopen maand wordt aangemaakt en per e-mail naar jou toegestuurd.


Verzetten of afzeggen van een sessie is kosteloos wanneer dit minimaal twee dagen van tevoren gebeurt. Anders ben ik genoodzaakt de sessie in rekening brengen.


De sessies worden door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed vanuit aanvullende zorgverzekering en de hoogte van vergoeding is afhankelijk van welk soort aanvullend pakket je hebt. Om een vergoeding te ontvangen kun je de gemaakte facturen zelf bij jouw zorgverzekeraar declareren.

Deze link naar de Zorgwijzer kan je helpen om zich te oriënteren of jouw zorgverzekeraar de behandelingen deels vergoedt: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychotherapie


Als een derde partij (bijvoorbeeld, jouw werkgever, zorgverzekeraar, een fonds of iemand anders) jouw therapie betaalt dan is de prijs € 150,00 per normale sessie van 50 minuten. In dergelijke gevallen is het belangrijk dat jij in ieder geval een deel van de behandeling zelf betaalt. Dit kun je afspreken met de desbetreffende partij.

bottom of page