Praktijk voor Psychotherapie Dimitri Roudenko

Psychotherapie. Psychologische hulp. Coaching

Tarief en betaling


Ik geloof dat de beste motivatie om alles uit je therapie te halen is dat je deze zelf betaalt.


Tegelijkertijd vind ik ook dat therapie toegankelijk moet blijven voor mensen met weinig inkomen en voor mensen die in een therapieperiode wat vaker sessies nodig hebben. Daarom hanteer ik een “abonnement-systeem”.De intake kost € 90,00 en duurt langer dan een normale sessie - namelijk een uur en een kwartier.


Kom je vervolgens een keer per maand dan betaal je € 90,00 voor één sessie per kalendermaand. Kom je vaker, dan betaal je voor de volgende sessies minder, afhankelijk van de frequentie van de sessies in een kalendermaand (zie tabel onder).


Aan het begin van de volgende kalendermaand betaal je het totaal bedrag in een keer nadat er een factuur over de verlopen maand wordt aangemaakt en per e-mail naar jou toegestuurd.

Aantal sessies per kalendermaand
 Prijs per kalendermaand, €
Prijs per sessie, €
1
 90,=
 90,=
 2
 150,=
 75,=
 3
 180,=
 60,=
Elke volgende sessie kost 60,= 
dus prijs voor 4 sessies is 240,=
 60,=


Een sessie duurt 50 minuten.


Mocht er meer tijd nodig zijn is een sessie van 75 minuten mogelijk. De extra tijd wordt in verhouding in rekening gebracht.

Verzetten of afzeggen van een sessie is kosteloos wanneer dit minimaal twee dagen van tevoren gebeurt. Anders ben ik genoodzaakt de sessie in rekening brengen.


De sessies worden door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed vanuit aanvullende zorgverzekering en de hoogte van vergoeding is afhankelijk van welk soort aanvullend pakket je hebt. Om een vergoeding te ontvangen kun je de gemaakte facturen zelf bij jouw zorgverzekeraar declareren.