top of page

Psychologische hulp en psychotherapie online wereldwijd.

Russisch, Nederlands, English

De moderne samenleving wordt steeds dynamischer. De mensen verplaatsen zich makkelijker. Reizen naar een ander land wordt steeds gewoner. Door de moderne technologische ontwikkelingen kunnen we ondanks grote afstanden makkelijk met elkaar in contact blijven. Psychotherapie gaat met de tijd mee en het is niet meer gek dat psychotherapie ook online kan. Ik heb hier meerdere jaren ervaring mee en merk dat deze vorm van psychotherapie steeds meer gevraagd wordt.

Ik was er vrij sceptisch over in het begin, maar heb ontdekt dat het een prima manier is die niet minder effectief hoeft te zijn dan de traditionele psychotherapeutische setting. Voor veel mensen zijn skype-sessies een mooie oplossing en soms zelfs het meest geschikt.

Er zijn echter een aantal voorwaarden om een therapeutische online-sessie goed te laten verlopen:

  • Er moet voldoende privacy zijn voor jou. Zorg ervoor dat je tijdens de sessie in een ruimte bent waar je niet gestoord wordt, en dat iemand het gesprek kan horen;
  • De internetverbinding moet van goede kwaliteit zijn;
  • Gebruik een koptelefoon met microfoon, omdat dit de kwaliteit van het geluid optimaliseert.
Is therapie online iets voor jou? Dan kun je je aanmelden door een bericht te sturen via WhatsApp of Telegram. Ik neem dan contact met je op en samen bepalen we via welk online-provider we de sessies laten verlopen.

Het kan via Skype, WhatsApp, Telegram of Zoom.

bottom of page